BAS Bedrijfskleding is totaal leverancier voor alle bedrijfs-, werk- en promotiekleding. Van een representatief kostuum voor een hotel tot een werk overall voor de bouw, van Horecakleding voor een restaurant tot Custom Made, bijvoorbeeld in Zorgkleding. BAS bedrijfskleding levert aan alle sectoren en heeft op elke vraag een passend antwoord.

Vanuit onze ruime showroom werken wij met een uitgebreid assortiment kleding, veiligheidsschoenen, PBM’s en relatiegeschenken. Eventueel komen we naar uw bedrijf toe voor een advies op maat. In onze eigen Ontwerp- Borduur- en Bedrukkingstudio (1e etage) voorzien wij o.a. uw bedrijfskleding van logo’s. Met onze capaciteit kunnen wij orders aan van (zeer) grote bedrijven of instellingen, maar leveren we ook graag aan een ZZP’er.

Borduren & bedrukken is de specialiteit van BAS bedrijfskleding. Hierdoor kunnen wij in eigen beheer kleine, maar ook (zeer) grote aantallen borduur- en druklogo’s verwerken. We zijn dus in staat om voor grote bedrijven of instellingen, maar ook voor een ZZP’er, borduur- of druklogo’s op kleding/artikelen aan te brengen.

De kwaliteitsnormen liggen in onze studio erg hoog. Doordat we alles in eigen beheer verwerken, zorgen we ervoor dat het gehele proces nauwlettend wordt begeleid en gecontroleerd. Wij zijn gespecialiseerd in flexdruk, sublimatie druk, zeefdruk en borduren.